Het ontstaan van mooiekerstboom.nl

Mooiekerstboom.nl is eigenlijk 10 jaar geleden al ontstaan in de achtertuin. Als exporteur van planten, een familiebedrijf sinds 2006, kregen we er lol in om vanuit de achtertuin familie en vrienden te voorzien van een mooie kerstboom. Dat werd op een gegeven moment zo’n gezellige boel dat we het idee kregen om in een gezellige kerstsfeer kerstbomen te gaan verkopen aan particulieren. Vanuit die gedachte zijn we in 2017 gestart met een verkooppunt in het centrum van Maassluis.

Bij Wilgenrijk kregen wij twee jaar geleden de kans om kerstbomen te verkopen in een ambiance waar we al een tijdje naar op zoek waren. Blij zijn wij dan ook dat wij wegens het succes van de afgelopen jaren dit jaar wederom bij de gezellige Schaapskooi een verkooppunt hebben. Sinds vorig jaar zelfs uitgebreid met een webshop. Een leuk weetje is misschien ook dat we jaarlijks in oktober naar Denemarken gaan. Inmiddels is er een goede band opgebouwd met de kerstbomenleverancier dat we zelfs de velden op mogen om daar een mooie partij kerstbomen uit te zoeken. Hoe uniek is dat!

 

 

© 2021 - 2023 mooiekerstboom.nl • Deense Nordmann kerstbomen in regio Maassluis | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel